Lärarproblem 34,1 Timmar varav 5,1 EK

Igår skulle vi träffas och flyga, Anders B. och jag. Talades vid på telefon och A. sa att det var dåligt väder, jag sa att det skulle bli bättre mot eftermiddagen. Det bestämdes iallafall att vi skulle vänta till imorgon.

Eftermiddagen kom med utmärkt väder för flygning men inte för mej 🙁

Jag fick tiden att gå med att hjälpa till med segelflygningen istället, körde dragbilen och så.

Ringde A. på morgonen då han inte hört av sig. Han svarade på hemnumret och sa att han var magsjuk han försade sig lite med att ha varit bjuden på middag igår. (Därav det ”dåliga vädret” kanske) Lennart J. hade bokat IAX för en PC med Sven J. på morgonen så jag frågade om han kunde ställa upp och det gick bra men bara på förmiddagen, vi övade nödförfarande från 1500-2000 fots höjd och jag ”hittade” ett lämpligt fält (Vängsö) att landa på varje gång. Det gick sisådär då jag inte övat detta tidigare men iaf. godkänt (vi kom ju ner på fältet)

Har försökt att nå A. igen men han svarar inte 🙁

Vi får se vidare när det blir nästa gång, Både A. & L. ska ha semester. L. ska till Bunge på Gotland i juli och jag skojade med att jag kommer dit och fortsätter flyga och L. föreslog att jag kunde ta min EK-långnav dit. Får kolla upp med datum och så då min semester tar slut efter midsommar och jag kommer att ha jouren varannan vecka, alltså 50 / 50 att det skulle gå. Vi får hoppas och se.

Kommentarer inaktiverade.