33 timmar varav 5,1 EK!

EK-orienteringsflygning.

Kom till Vängsö onsdag kväll. Hade inte hört av Anders B.

Torsdag morgon, ingen kontakt. Det bestämdes (av Anders H.) att Gerhard Schubert och jag skulle köras ner till Skavsta för att hämta IAX som varit på service. Väl hemma på Vängsö ringde jag Anders B. igen och nu svarade han. Han hade varit upptagen på Långtora hela dagen och hade nyss kommit hem (Stockholm). Han orkade inte kasta sig iväg till Vängsö idag.

Strålande flygväder och jag på marken, kändes inte bra! Jag ringde upp Lennart J. som inte svarade i mobilen eller hemma men efter en stund ringde han upp och sa att han skulle vara på Vängsö om en timme. Han föreslog orienteringsflygning DK men jag sa att det varit meningen att jag skulle flyga EK Vängsö-Arboga-Katrineholm-Vängsö som jag flugit med Anders B. tidigare. Okej, sa Lennart. Då blir det så.

Sagt och gjort, jag kom iväg på en helmysig flygning i lugn och ro. Det var nästan vinstilla och en fantastisk sikt.

Över Hjälmaren>>

Kommentarer inaktiverade.