EK! EK! EK!

Har gått EK. Har nu sammanlagt 30,6 timmar i luften, det känns jättebra.

Nästa steg navigerings eller orienteringsflygning ensam på måndag, nu går det undan..

En liten film som visar ett av tio varv med start och landning. >>>

Alltså nu börjar det bli riktigt roligt att flyga när man får ta hela ansvaret själv i luften. Det blir mer avslappnat på något sätt även om man inte kan räkna med handfast hjälp om det blir fel. Jag har inte haft radiokontakt med någon på marken vid mina EK-pass men jag känner mig trygg med att Anders litar på att allt går bra. Men som sagt..Det var ett stort steg att flyga EK och bara höra sin egen röst i lurarna från att nyss ha lyssnat på ”farten kursen, farten kursen, UPP MED NOSEN! bra så, farten kursen, okej, stötta med gasen…”

Kommentarer inaktiverade.