Allmänflygplats i Stockholmsområdet

Stöd kampen för en flygplats för allmän / småflyget i Stockholmsområdet!

Skriv ett mail och klipp ur och klistra in ett av nedanstående meddelanden, skriv Allmänflygplats i Stockholmsområdet i ämnesraden, skriv namn och telefonnummer och skicka till bertil@frodin.nu

Alternativ 1

Jag är inte själv pilot men jag anser att det är viktigt att det finns flygplatser för allmänflyget i Stockholms närhet och att nedläggning av Tullinge och Barkarby som klubb- och allmänflygplatser inte borde ha fått ske utan att ersättningsflygplatser funnits. Nya flygplatser bör därför byggas snarast.

Alternativ 2

Jag är pilot och bor i Stockholmsregionen. Jag anser att det är viktigt att det finns flygplatser för allmänflyget i Stockholms närhet och att nedläggning av Tullinge och Barkarby som klubb- och allmänflygplatser inte borde ha fått ske utan att ersättningsflygplatser funnits. Nya flygplatser bör därför byggas snarast.

Alternativ 3

Jag är pilot men bor inte i Stockholmsregionen. Däremot anser jag det vara självklart att jag skall kunna flyga till huvudstaden. Jag anser att det är viktigt att det finns flygplatser för allmänflyget i Stockholms närhet och att nedläggning av Tullinge och Barkarby som klubb- och allmänflygplatser inte borde ha fått ske utan att ersättningsflygplatser funnits. Nya flygplatser bör därför byggas snarast.Kommentarer inaktiverade.