Vad är problemet??

Jag åkte förbi Tullinge flygfält på hemvägen idag och blev lika förbannad som vanligt. Här har vi ett flygfält som bara står och väntar.

”Här ska byggas bostäder” Jaså? när då? Fältet lades ner hösten -04 för att en (S)-politiker gjorde det till en prestigesak att upplåta denna plats mitt ute i skogen till bostadsbyggande, bostäder som ingen vill ha.

Nej, riv skiten som ni börjat bygga och återställ Tullinge flygfält igen som allmänflygplats. Det finns även gott om plats för andra aktiviteter som motorsport. Ungdomarna kunde få en plats att arrangera dragrace på t ex.

Även Polisen kunde ha sina helikoptrar där. Centralt men ändå ute i skogen. MYCKET PENGAR ATT SPARA!! slå många flugor i samma smäll.

Visa större karta

Som sagt, mitt ute i skogen.

Om det finns några vettiga politiker AGERA NU!

Kommentarer inaktiverade.